Graffiti workshop

Waar kan ik terecht om een graffiti workshop te boeken?

Als je op internet zoekt komt er tegenwoordig veel naar boven qua graffiti bedrijven en aanbieder. Toch zit er veel verschil in m.b.t. de prijzen en de kwaliteit van de diverse aanbieders. Graffiti aanbieder Graffitifun is de grootste in Europa, die verzorgd de meeste exclusieve graffiti workshops voor iedereen!

Als ik naar de reviews kijk van Graffitifun, wordt deze met een 4,9 en eigenlijk alleen maar positieve reacties zeer goed gereviewd. Andere bedrijven binnen de branche worden ook goed gereviewd, maar hebben veel minder reviews dan de 356 die Graffitifun heeft. Voor een klant zou dit denk ik een goede reden zijn om voor Graffitifun te kiezen.

Als ik op de website zelf kijk, vind ik deze er heel goed uitzien. Op de homepagina staat een duidelijke uitleg wat Graffitifun is en wat ze doen en door de groepsfoto's en foto's van muurschilderingen voelt het eigenlijk meteen heel vertrouwd. Ook is het zeer duidelijk wat de klant waar op de website kan vinden door duidelijke kopjes. De klant kan zo heel makkelijk zijn benodigde informatie vinden zonder hier te veel moeite voor te doen.

Ook de reviews over de prijs en kwaliteit zeggen mij genoeg en doet mij eigenlijk gelijk bedenken dat ik wel naar Graffitifun zou willen om te boeken en niet nog naar andere bedrijven hoef te kijken.

Zo zijn er nog veel meer bedrijven voor een workshop met graffiti of streetart met bedrijven en kinderfeestjes zoals Graffiti-Boys of Personal-Artist en nog wat kleine aanbieders.

Streetart of graffiti

Streetart is eigenlijk een brave vorm van graffiti waarin vaak legaal word gespoten en meer gericht is en word op mooie kunstwerken in plaats van zoveel mogelijk je naam ergens op straat spuiten.